+31 577 - 46 23 07
menu

GPF0590.61 afstandhouder t.b.v. schuifdeursysteem 5 cm zwart

  • Op voorraad
€ 12,95 Per stuk, incl. BTW

Cruciaal voor elk schuifdeursysteem: de juiste ophanging! Met behulp van afstandshouders blijft de rail op een goede afstand van de muur hangen. De deur kan daardoor niet tegen de muur schuren, zodat u beschadigingen voorkomt. Deze afstandhouder is uitgevoerd in de kleur zwart, waardoor hij perfect past bij de platte, zwarte rail. Let op: de schuifdeur mag bij deze afstandhouder een maximale dikte hebben van 5 à 5,6 centimeter.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal Staal verzinkt
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF059061050 Afstandhouder t.b.v. schuifdeursysteem 5 cm zwart Download
€ 12,95 stuk

Zwart kan altijd! De zwarte structuur wordt aangebracht op verzinkt staal. De levendige kleur op dit product blijft optimaal behouden door de hoge kwaliteit poedercoating met UV-wering en voelbare structuur.
Zwart


Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine én grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand en met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show!

Afstandhouders: de basis van elk schuifdeursysteem
Zonder afstandhouders geen schuifdeursysteem! Deze relatief kleine hulpmiddelen zijn onmisbaar voor een goedwerkend raildeursysteem. Houd rekening met uw deurdikte bij het bestellen van deze afstandhouders. Dit product is geschikt voor een deurdikte van maximaal vijf à 5,6 centimeter. Ook dikkere deuren zijn daardoor geschikt voor dit schuifrailsysteem. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel afstandhouders u nodig heeft per rail. Kiest u voor een bijpassende, platte variant in zwart? Dan heeft u voor de rails van twee meter of langer vijf afstandshouders nodig. Bij een variant die korter is dan twee meter lengte, voldoen vier afstandshouders.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten