+31 577 - 46 23 07
menu

Deurstopper schuifdeursysteem zwart GPF0580.61

  • Op voorraad
€ 25,00 Per set, incl. BTW

Een deurstopper monteert u op de uiteinden van een schuifdeurrail. De producten zorgen ervoor dat uw deur niet van de rails af kan glijden – met alle gevolgen van dien. U ontvangt een set zwartkleurige deurstoppers waarin twee exemplaren zitten, te combineren met een platte rail in dezelfde finish.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal Staal verzinkt
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF058061000 Deurstopper recht t.b.v. schuifdeursysteem zwart Download
€ 25,00 set

Zwart kan altijd! De zwarte structuur wordt aangebracht op verzinkt staal. De levendige kleur op dit product blijft optimaal behouden door de hoge kwaliteit poedercoating met UV-wering en voelbare structuur.
Zwart


Deze zwarte deurstoppers passen perfect bij de rechte schuifdeurrails in zwart van GPF bouwbeslag. Ze zijn bovendien een essentieel onderdeel van de rails. Bent u dus van plan om zelf een loftdeursysteem samen te stellen? Zorg dan dat u een set met deurstoppers bestelt, naast de rails, afstandhouders, vloergeleiders en hangers.

Industrieel zwart
Onze zwarte deurstoppers hebben een prachtige, diepzwarte kleur. Naast een industriële ruimte, is het zwarte product ook heel geschikt voor moderne of brocante interieurs. De donkere deurstoppers dragen bij aan het vloeiend openen en sluiten van de deur, zonder dat deze van de rail kan glijden.
GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten