+31 577 - 46 23 07
menu
Openingstijden pand Anastasius

Showroom

Uw deurbeslag is uw persoonlijke keuze. De juiste deurkruk draagt bij aan de sfeer van uw interieur en toont oog voor detail. Toch kan het een flinke klus zijn om de beste artikelen voor uw woning uit te zoeken. We bieden u daarom graag een helpende hand en passend advies in onze showroom in Garderen en in de showrooms van onze dealers. U bent van harte welkom!

Kondig uw bezoek aan

Bent u van plan om onze showroom in Garderen te bezoeken? We heten u van harte welkom! Door uw komst alvast in te plannen in onze agenda, hebben we alle tijd voor u. De koffie staat klaar voor u in ons gezellige Grand Café Anastasius!

Maak online een afspraak of bel ons op +31 (0)577 46 23 07

Ervaar ons deurbeslag in levenden lijve

Naast een goede kwaliteit, is de vorm en uitstraling van uw deurkruk bepalend voor een ruimte. In onze showroom krijgt u de mogelijkheid om elke deurkruk te bekijken, voelen en in de hand te houden. Ons professionele en enthousiaste verkoopteam heeft volop kennis van zaken en helpt u graag bij uw keuze voor het perfecte deurbeslag. Immers: uw deurklink houdt u vaker in de hand dan de afstandsbediening van uw tv! Het is dus logisch dat u tijd steekt in de aanschaf ervan! Vergelijk het met de koop van een auto: deze schaft u toch pas aan na het maken van een proefrit? Ook bij een deurkruk is het van belang dat u weet hoe deze in de hand ligt en of hij aansluit bij uw woonwensen.

Openingstijden pand Anastasius

Flexible Sales System

Het deur-, raam- en meubelbeslag wordt aan u gepresenteerd middels het flexible sales system. Deze verkoopmethode groepeert alle producten per finish, op speciaal ontwikkelde wandpresentaties en verkoopzuilen. Heeft u een aantal favoriete deurkrukken uitgekozen, dan worden deze apart van de rest gepresenteerd. Zo kiest u zonder ruis uw favoriete deurkruk. Het flexible sales system maakt ook gebruik van de (online en offline) GPF CombiVari. Met dit hulpmiddel combineert u uw favoriete deurkruk met het schild of rozet van uw keuze. Zo wordt u de designer van uw eigen deurbeslag!

Karakteristiek Anastasius

Onze showroom is gevestigd op een prachtige locatie op de Veluwe. In het groen van Garderen vindt u het schitterende, witte pand ‘Anastasius’. Het gebouw was vroeger een familiehotel en heeft met zijn speelse kamers, gangen en uitstraling nog niets ingeboet aan dat karakter. Op de benedenverdieping van het pand vindt u onze showroom met producten van ons private label GPF bouwbeslag, het Engelse Kirkpatrick en de merken Mandelli en Utensil Legno uit Italië.