+31 577 - 46 23 07
menu
Met GPF CombiVari stelt u online en offline uw favoriete deurbeslag samen

GPF CombiVari: het beste van twee werelden

GPF CombiVari biedt de klant volledige keuzevrijheid in het samenstellen van deurbeslag, veiligheidsbeslag SKG*** en raambeslag. In slechts drie stappen is zowel online als offline een unieke, persoonlijke set te creëren.

Puur gemak met GPF CombiVari

Bij Ten Hulscher zijn we altijd op zoek naar de beste verkooptools voor onze producten. Dat zit in ons bloed. Door deurbeslag toegankelijk te maken, zetten we ons samen met onze dealers in voor optimaal gemak en de beste beleving voor de klant. GPF CombiVari heeft hiervoor haar unieke online en offline concept. Middels de online GPF Wizard is deurbeslag altijd en overal toegankelijk; de fysieke verkoopdisplays bij onze dealers zorgen ervoor dat de klant het deurbeslag werkelijk beleeft.

GPF CombiVari display en de online GPF Wizard

5 x effectief verkopen met GPF CombiVari-display

  • Meer dan 2.400 fysieke mogelijkheden op 0,5 m2, dus veel op weinig;
  • Slimme, efficiënte verkoper: de klant helpt zichzelf en kiest doelgericht;
  • Producten hebben duidelijke codering en vaste prijs;
  • Aantrekkelijke blikvanger;
  • Als dealer is het mogelijk om aanverwante producten mee te verkopen.

Bestel de GPF CombiVari display

Bestel

Ervaar de GPF Wizard

Ervaar

5 x mix & match met GPF Wizard

  • Altijd en overal toegankelijk;
  • Gratis voor iedereen beschikbaar;
  • Efficiënt en doelgericht: de klant filtert op persoonlijke wensen, zoals finish of stijl;
  • Naast deurbeslag, op korte termijn ook veiligheidsbeslag SKG*** en raambeslag beschikbaar;
  • Eenvoudige bediening maakt de GPF Wizard een leuke, interactieve tijdsbesteding.
GPF CombiVari stap 1: kies uw deurkruk Kies uw deurkruk
GPF CombiVari stap 2: kies uw rozet of schild Kies uw rozet of schild
GPF CombiVari stap 3: uw keuze Uw keuze!

Profiteren van online en offline kruisbestuiving

Door fysiek samen te voegen met digitaal, ontstaat een gouden combinatie. Vergelijk het met een bloem en een bij. Beide groeien of vliegen en zitten niet aan elkaar vast. Maar de diepere laag is dat ze, om te overleven, niet zonder elkaar kunnen. Als Ten Hulscher merken we dat deze kruisbestuiving ook online en offline geldt. Hij is zelfs essentieel om producten verder te ontwikkelen.

Door onze producten online aan te bieden, worden veel mensen bereikt en is het eenvoudig om zelf deurbeslag samen te stellen. Tegelijkertijd zorgen onze offline displays ervoor dat klanten een deurkruk kunnen vasthouden en bekijken, zodat zij gevoel krijgen bij het product. Zo vormen online en offline een gouden combinatie.

Stap in de huid van een designer

Zelf aan de slag gaan als designer is hot! GPF CombiVari biedt klanten de gelegenheid om deurbeslag zelf samen te stellen. Persoonlijk is immers leuker dan standaard!

Zowel de GPF Wizard als de GPF CombiVari verkoopdisplay bieden een bijzondere combinatie van dynamiek en rust. Enerzijds is het concept dynamisch, omdat de klant razendsnel kan wisselen tussen verschillende deurkrukken, schilden en rozetten. Aan de andere kant wordt de rust bewaard door het eindresultaat te presenteren op een effen achtergrond, zonder afleiding. De beste manier om snel en doeltreffend tot een besluit te komen!

GPF deurkrukken op rozet in RVS, zwart en smeedijzer

GPF CombiVari: al jarenlang ijzersterk

Al sinds we in 1996 begonnen als importeur en producent van hang- en sluitwerk, is het concept van flexibel deurbeslag bij Ten Hulscher in ontwikkeling. Door de jaren heen is GPF CombiVari een ijzersterke strategie gebleken, met als belangrijkste doel: middels het trechterprincipe klanten laten uitkomen bij hun favoriete, persoonlijke deurbeslag. Een concept dat voortdurend wordt vernieuwd en dat enorm aanslaat bij onze dealers en klanten. Het bewijst dat GPF CombiVari in al die jaren nog niets aan kracht heeft ingeboet. Sterker nog: deurbeslag zelf samenstellen is populairder dan ooit! De crux zit hem bij Ten Hulscher in het aanreiken van goede verkooptools, voortdurende innovatie en heldere communicatie met dealers en consumenten. Zo weten wij van Ten Hulscher wat er leeft onder gebruikers en blijft GPF CombiVari voor iedereen het beste van twee werelden.

Combineer en varieer voor uw persoonlijke schuifdeursysteem

Het comfort van mixen & matchen heeft GPF bouwbeslag doorgetrokken naar haar collectie schuifdeursystemen. Met behulp van een kwalitatief railsysteem creëert u een prachtige afsluiting van bijvoorbeeld een voorraadkast of de badkamer. Hoogwaardige kwaliteit en een charmant voorkomen maken de ophangsystemen geliefd in elk interieur. Bovendien neemt een schuifdeur (ook loftdeur of barndeur genoemd) nauwelijks ruimte in. De deur schuift langs de wand, waardoor hij ook in kleine ruimtes heel geschikt is. U geniet optimaal van uw favoriete schuifrailsysteem door hem samen te stellen uit de onderdelen en extra’s die u zelf wenst. Lees alles over de producten op de informatiepagina over schuifdeursystemen.