+31 577 - 46 23 07
menu

Over Ten Hulscher

Passie voor deurbeslag. Het hele team van Ten Hulscher is ermee besmet. Kijken, voelen, je verplaatsen in huizen met mooie inrichtingen. Of het nu modern, klassiek of industrieel is: door de uitgebreide collectie is er altijd bijpassend deurbeslag beschikbaar. Over deurbeslag vertelt ons deskundige verkoopteam u graag alles tijdens uw bezoek aan onze showroom.

De roots van Ten Hulscher

Onze geschiedenis start in 1996. Wij – Gerard en Ariea ten Hulscher – beginnen ons bedrijf ‘Ten Hulscher Door & Window Design’ in Garderen. Met het exclusieve hang- en sluitwerk van Mandelli uit Italië wordt een goede basis gelegd in de wereld van het deurbeslag. De producten worden verkocht middels het unieke Flexible Sales System. Het is het uitgangspunt voor de bedrijfsfilosofie van Ten Hulscher en de rode draad binnen het bedrijf. Later wordt het uitgebreide smeedijzeren assortiment van Kirkpatrick aan de collectie toegevoegd. Wat ontstaat, is een afwisselend assortiment hang- en sluitwerk artikelen. Gemaakt van verschillende materialen, met altijd kwaliteit en comfort als basis.

De originele showroom: van camping tot hotel

Onze eerste showroom bevindt zich op camping ‘De Hertshoorn’ in Garderen. Een fraaie opstart, waarna in 1999 overgestapt wordt naar hotel ‘Anastasius’ in hetzelfde dorp. Dit charmante familiehotel is ooit het middelpunt geweest van een landgoed met een grootte van ongeveer zes hectare. Begin 20e eeuw krijgt het pand de naam ‘Anastasius’, vernoemd naar de Veluwse kerkhervormer Anastasius Veluanus.

De naam van het pand blijft, ook als het van familiehotel omgebouwd wordt tot showroom. Vanwege de mooie locatie en de ‘oude’ functie van Anastasius, renoveren we de eerste en tweede verdieping tot hotelgedeelte, waarvan twee kamers met suite. Veel bekenden uit de wereld van het hang- en sluitwerk mogen we gedurende deze jaren ontvangen. Wanneer het aantal medewerkers van ons bedrijf in de jaren daarna verder toeneemt, worden de kamers omgebouwd tot kantoorruimtes.

GPF bouwbeslag: interactieve concepten met 100% beleving

In 1999 ontwikkelen we ons eigen private label: GPF bouwbeslag. Het label produceert kwalitatief deur-, raam- en meubelbeslag van roestvast staal, smeedijzer en aluminium, gekeurd volgens EN1906. Met het verkoopconcept GPF CombiVari heeft de klant alle keuzevrijheid om het deurbeslag van zijn of haar keuze in drie stappen samen te stellen. Onze GPF deurkrukken en deurknoppen zijn te combineren met alle schilden en rozetten in ons assortiment. Ook ons veiligheidsbeslag is op deze flexibele wijze samen te stellen. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden van het SKG en hebben een hoge inbraakwering. De rode draad blijft: uw deurbeslag, uw keuze!

Werken en genieten in het groen van Garderen

Veel relaties hebben door de jaren heen kennis gemaakt met ons hotel en natuurlijk met onze showroom. Het prachtige pand en de heerlijke, bosrijke omgeving bieden rust en comfort. We zijn met ons bedrijf midden in de samenleving van Garderen gevestigd. Het is voor ons belangrijk om onderdeel te zijn van het dorp, bijvoorbeeld middels een Pinksterfietstocht vanaf Anastasius, met bijbehorende kunstexpositie in de showroom. Bovendien maakten we deel uit van ‘Garderen Live’ en werden er diverse jaren kerstoptredens in en rond ons pand georganiseerd. Vanuit ARVI product – ons eigen marketing, communicatie en webbureau – geven we vorm aan het glossy blad ‘Garderen Gastvrij’, geïnitieerd door de Garderense Ondernemersvereniging.

Als één man achter het familiebedrijf

Ten Hulscher is een familiebedrijf. Als familiebedrijf werken we met onze medewerkers aan een juiste sfeer binnen onze bedrijven. Er is een open cultuur en een platte structuur. Samen ontplooien we elkaars talenten. In dat kader zijn wij ook een leerbedrijf. Menig stagiair hebben we mogen begeleiden, of het nu op het vlak van de logistiek is, als verkoopmedewerker of als webdeveloper. Enkele van hen zijn naderhand zelfs bij ons bedrijf komen werken!

Al schrijvend ontdekken we hoe geweldig het is om ondernemer te zijn en samen vorm te geven aan dat kleine deel van het interieur dat zo onderscheidend kan zijn. Vol vertrouwen zien we de toekomst tegemoet. Wij danken ons succes aan die dealers en klanten die oog hebben voor de kunst van het openen en sluiten… en daar graag ons deurbeslag voor gebruiken!

Veel plezier met uw aankoop,

Gerard, Ariea, Siebe en Aernout