+31 577 - 46 23 07
menu

GPF0504.61 enkele schuifdeurhanger Nuoli zwart

  • Op voorraad
€ 35,01 Per stuk, incl. BTW

Een schot in de roos, dit sfeervolle schuifdeursysteem met de naam Nuoli. De karakteristieke, zwarte pijlen van de hangers monteert u op een schuifdeur of barndeur. Het schuifdeursysteem is opvallend, maar door de vorm van de hangers ook rank.

Let op: per deur is het noodzakelijk om twee schuifdeurhangers te monteren.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal Staal verzinkt
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF050461000 Enkele schuifdeurhanger Nuoli zwart Download
€ 35,01 stuk

Zwart kan altijd! De zwarte structuur wordt aangebracht op verzinkt staal. De levendige kleur op dit product blijft optimaal behouden door de hoge kwaliteit poedercoating met UV-wering en voelbare structuur.
Zwart


Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine én grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand en met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show!

Industrieel zwart
De pijlvormige Nuoli is een schot in de roos als het gaat om een verfijnde maar opvallende uitstraling. De diepzwarte kleur biedt karakter en past in nagenoeg elke woning. Naast een industriële ruimte, is het zwarte product ook heel geschikt voor moderne of brocante interieurs. De hangers van schuifdeursysteem Nuoli monteert u op de voorzijde van de deur. Middels rails in dezelfde kleur vervoert hij uw deur probleemloos van de ene naar de andere zijde.

Stel het schuifdeursysteem van uw keuze samen!
Deze enkele hanger is één van de onderdelen van een raildeursysteem. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar, zodat u een set kunt samenstellen die aan al uw wensen voldoet. Een enkele hanger is daarnaast praktisch wanneer een hanger stuk is, óf wanneer u om een andere reden een extra hanger nodig heeft. Het is ook mogelijk om een complete set van schuifdeursysteem Nuoli te bestellen.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten