+31 577 - 46 23 07
menu

GPF0584.61 koppelstuk rails t.b.v. schuifdeursysteem zwart

  • Op voorraad
€ 13,95 Per stuk, incl. BTW

Wilt u een extra lange schuifdeurrails creëren door twee rails achter elkaar te plaatsen? Een zwart koppelstuk geeft de beste verbinding tussen beide zwarte rails. Zo lijken de onderdelen één geheel en vindt u eenvoudig een geschikte oplossing voor uw situatie.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal Staal verzinkt
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF058461000 Koppelstuk rails t.b.v. schuifdeursysteem zwart Download
€ 13,95 stuk

Zwart kan altijd! De zwarte structuur wordt aangebracht op verzinkt staal. De levendige kleur op dit product blijft optimaal behouden door de hoge kwaliteit poedercoating met UV-wering en voelbare structuur.
Zwart


Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine én grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig: ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand en met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show!

Een koppelstuk verbindt
Onze zwarte koppelstukken zijn een praktische oplossing in situaties die een extra lange rail vereisen. Denkt u bijvoorbeeld aan een brede deuropening tussen de bad- en slaapkamer, of een ruimte voor en-suitedeuren tussen delen van de woonkamer. Het koppelstuk zorgt ervoor dat u een extra lange rail kunt ophangen waaraan u probleemloos twee deuren kunt hangen. Houd wel rekening met de maximale belastbaarheid van 125 kilogram per rail.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten