+31 577 - 46 23 07
menu

GPF0582.61 anti-jump zwart t.b.v. schuifdeursysteem

  • Op voorraad
€ 2,95 Per set, incl. BTW

Een deur die in het gareel blijft is zeker bij loftdeuren en schuifdeuren van belang. GPF bouwbeslag verkoopt daarom speciale, kleine anti-jump producten. Zij zorgen ervoor dat een deur niet uit de rail kan schieten wanneer de deur wat harder geopend of gesloten wordt. Deze anti-jump is uitgevoerd in een zwarte finish.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal Kunststof
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF058261000 Anti-jump zwart t.b.v. schuifdeursysteem Download
€ 2,95 set


Het kan iedereen overkomen: u loopt naar een andere ruimte en geeft de deur per abuis een harde duw. De deur zwiept daardoor open. In het geval van een schuifdeur is het van belang dat de deur niet (teveel) omhoog beweegt in zo’n situatie. De schuifdeurhangers zouden daardoor uit de rails kunnen schieten, met alle gevolgen van dien. Er zijn daarom speciale anti-jump producten ontwikkeld: zij houden de deur in toom wanneer deze dreigt te zwiepen!

De anti-jump als praktische kameleon
Deze anti-jump heeft een zwarte kleur. Dat maakt hem heel geschikt voor montage op een zwart schuifdeursysteem. Daarnaast kan de anti-jump op een roestkleurige rail geplaatst worden. En heeft u een schuifdeursysteem in RVS met zwarte accenten op de hangers? Ook dan is deze zwarte anti-jump een leuke, contrasterende toevoeging.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten