+31 577 - 46 23 07
menu

GPF135VRA1 Dark Blend Sigaar model deurkruk op rozet 53x6mm linkswijzend

  • Op voorraad
€ 36,29 Per stuk, incl. BTW

Dark Blend Sigaar model deurkruk op rozet 53x6 mm gatdeel links
10 jaar functionaliteitsgarantie.

Beknopte specificaties
Finish Dark blend
Kleur Donkerbruin
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF135VR0200A1 Sigaar model deurkruk op rozet 53x6 mm gatdeel links -
€ 36,29 stuk

Producten met de bruine tint dark blend hebben een basis van RVS. De hoogwaardige poedercoating die op het metaal is aangebracht, is UV-werend en kleurvast. Dankzij de metallic toevoeging glinstert het deurbeslag subtiel in het zonlicht.
Dark blend


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.