+31 577 - 46 23 07
menu

GPF0506.09 schuifdeursysteem Sauva RVS 200 cm

  • Op voorraad
€ 300,55 Per set, incl. BTW

Rechte hoeken en ronde vormen komen samen bij Sauva. Deze schuifdeurset wordt aan de voorzijde van de deur gemonteerd, zodat hij goed opvalt. De lange hangers van model Sauva hebben onderaan rechte hoeken en lopen bovenaan licht gebogen mee met de vorm van het wiel. Door de zwarte kleur van de wielen die over de rails lopen, steken deze speels af bij het RVS.

Lees meer

Beknopte specificaties
Finish RVS geborsteld
Kleur Grijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF050609200 Schuifdeursysteem Sauva RVS 200 cm -
€ 300,55 set

GPF0506.09 schuifdeursysteem Sauva RVS 200 cm met GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
€ 330,50

incl. BTW


RVS is de afkorting van roestvast staal (in de volksmond ook wel roestvrij staal genoemd). Het is een sterk metaal met hoge kwaliteit. Geborsteld RVS heeft een mooie, matte tint door het borstelproces dat het heeft ondergaan. GPF bouwbeslag gebruikt RVS 304 voor haar producten. Onderhoud het materiaal regelmatig met metaalpolishwatten of Scotch Brite, zodat het RVS in topconditie blijft. Beide schoonmaakmiddelen zijn ook zeer effectief tegen vliegroest, die kan ontstaan door ijzerdeeltjes in de lucht.
RVS geborsteld


Schuifdeursystemen zijn geliefd in kleine én grote woningen. De ophangsystemen hebben geen draairuimte nodig, want ze schuiven eenvoudigweg langs de muur. Een loftdeur is daarmee ook een geschikte optie voor studentenwoningen of kleine ruimtes in een woning. Daarnaast komt deze alleskunner tot zijn recht als schuifdeurkast of kastenwand en met zijn unieke uitstraling steelt het schuifdeursysteem de show!

Sportief RVS
Roestvrij staal staat bekend om haar moderne uitstraling. De kleur is zakelijk en het materiaal strak. RVS is daarmee het perfecte product voor strakke interieurs, moderne kantoorpanden of sportief ingerichte ruimtes. De schuifdeursystemen zorgen bovendien voor een originele twist in landelijke woningen, bijvoorbeeld door het loftdeursysteem te combineren met een oude barndeur. Alle reden om te kijken wat een RVS railsysteem voor uw interieur kan betekenen!

Alles in huis met een volledige schuifdeurset
Dit schuifdeursysteem is een volledige set, compleet met bevestigingsmiddelen, toebehoren en een rail van 200 cm. Het grote voordeel hiervan? U weet zeker dat u alle benodigde onderdelen bij de hand heeft wanneer u het schuifdeursysteem gaat monteren. Wel zo’n prettig idee! Lees ook het onderhoudsadvies (onder productinfo op de site) voor roestvrij stalen producten, zodat u uw schuifdeursysteem in topconditie houdt.

Het loftdeur schuifdeursysteem bestaat uit de volledige onderdelen
- Twee rollende RVS elementen die met kogellagers over de schuifdeurrails lopen en aan de onderkant gemonteerd worden aan de deur;
- Een RVS rail van 200 centimeter voor de geleiding van de hangers;
- Twee RVS rolstoppers die voorkomen dat uw deur van de rails glijdt;
- Vijf afstandhouders voor de rail, zodat deze op constante afstand van de muur verwijderd is;
- Een kleine, stalen vloergeleider die uw deur aan de onderkant begeleidt en zorgt voor stabiel gebruik;
- Twee keer een anti-jump,zodat wordt voorkomen dat de onderkant van de deur uitzwaait;
- Montageschroeven en pluggen voor de bevestiging op hout en beton.

Houd er rekening mee dat onze schuifdeursystemen een gewicht tot maximaal 125 kilogram kunnen dragen. Het schuifdeursysteem is ontwikkeld voor een deurdikte van 4 cm. Heeft u een dikkere deur, dan is ophanging mogelijk wanneer u een uitsparing freest in de deur.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslagWilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten