+31 577 - 46 23 07
menu

GPF1000.A3 Aka Mocca blend deurkruk

  • Op voorraad
€ 52,37 Per paar, incl. BTW

Mocca blend Aka L-model 19 mm deurkruk

Mokka is een koffieboon met een unieke smaak. Het typeert het deurbeslag in de finish mocca blend, dat eveneens haar kenmerkende eigen stijl heeft.
Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Mocca blend
Kleur Lichtbruin
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF1000A30100 Aka L-model 19 mm deurkruk -
€ 52,37 paar

GPF1000.A3 Aka Mocca blend deurkruk met GPF1100.A3 rozet 50x8 mm Mocca blend
€ 84,28

incl. BTW

GPF1000.A3 Aka Mocca blend deurkruk met GPF1102.A3 rozet 50x50x8 mm Mocca blend
€ 96,14

incl. BTW

GPF1000.A3 Aka Mocca blend deurkruk met GPF1105.A3 rozet 50x6 mm Mocca blend
€ 90,64

incl. BTW


De bruin/beige kleur van de finish mocca blend is onderdeel van de Anastasius Collectie: een unieke samenwerking tussen horeca en hang- en sluitwerk. De mokkakleur ontstaat door een hoogwaardige poedercoating op het RVS deurbeslag aan te brengen. Dankzij de metallic coating zit er een kleine glimmer in het product.
Mocca blend


De Anastasius Collectie: mocca blend
De Anastasius Collectie komt voort uit een samenwerking tussen koffie en deurkrukken. Letterlijk, want ons bedrijf is gevestigd in hetzelfde pand als Anastasius Grand Café. De warme kleuren die veel terugkomen in de horeca, hebben de makers van GPF bouwbeslag geïnspireerd tot het creëren van een unieke lijn deurbeslag in dezelfde sfeer. Op de grens van beige en bruin vindt u deze mocca blend, die niet mag ontbreken in de sfeer van een grand café.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.