+31 577 - 46 23 07
menu

Cubic Colors briefplaat binnen met kunststof houder en luxe RVS klep in finish Bronze blend

  • Beperkte voorraad
€ 84,95 Per stuk, incl. BTW

Briefplaat binnen met kunststof houder en luxe RVS klep voorzien van Bronze blend poedercoating 86x345 mm.

Modern vormgegeven briefplaat, ook voor uw interieur. Lange levensduur. Optimale afdichting door borstel en klep. Stopt tocht maar laat natuurlijke ventilatie toe. Bescherming tegen pollen, stof en ongedierte.

Beknopte specificaties
Finish Bronze blend
Subfinish Zwart
Kleur Roodbruin
RAL kleur -
Materiaal Kunststof
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
CC10010604 Briefplaat binnen met kunststof houder en luxe Bronze blend klep 86x345 mm. -
€ 84,95 stuk

Cubic Colors briefplaat binnen met kunststof houder en luxe RVS klep in finish Bronze blend met GPF9830.A2 briefplaat Bronze blend 340x77 mm
€ 223,63

incl. BTW


Als webshop met tienduizenden artikelen is Cubic Colors een belangrijke speler in de wereld van het hang- en sluitwerk. Met een ruim assortiment, hoogwaardige artikelen en de beste klantenservice laat het team van Cubic Colors hun passie voor deurbeslag zien. Altijd met oog voor hun motto: service with a smile!
Cubic Colors Cubic Colors


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.