+31 577 - 46 23 07
menu

AG0700.65 Kruiskop schroef zwart egaal t.b.v. paumelle

  • Op voorraad
€ 1,77 Per stuk, incl. BTW

Kruiskop schroef zwart egaal 4,5x40 mm t.b.v. paumelle.

Beknopte specificaties
Finish Zwart egaal
Kleur Zwart
RAL kleur RAL 9005
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
AG0700.65 Kruiskop schroef zwart egaal 4,5x40 mm t.b.v. paumelle -
€ 1,77 stuk

Laat u betoveren door onze producten in egaal zwart! Het basismateriaal is RVS, afgewerkt met een hoogwaardige, zwarte poedercoating met UV-wering. Door het gladde oppervlak is het product gemakkelijk te reinigen.
Zwart egaal


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.