+31 577 - 46 23 07
menu

Urban Jungle: een avontuurlijke collectie deurbeslag

26 oktober 2023 Tags: gpf bouwbeslag, collecties, urban-jungle

Van ons mag deurbeslag absoluut avontuurlijk zijn. De Urban Jungle collectie van ons private label GPF bouwbeslag is hiervan een uitstekend voorbeeld. De spraakmakende finishes sand, clay, leaf en moss zorgen ook deze herfst voor die unieke touch in huis.

Hang- en sluitwerk met avontuurlijke twist

Natuurlijke kleuren vormen de basis voor veel interieurs. Hierdoor is de trend urban jungle nog altijd ongekend populair. Met het kleurenpalet van de Urban Jungle heeft GPF bouwbeslag gezorgd voor een evenwichtige mix van aarde- en groentinten. Hiermee haalt u op speelse wijze de natuur in huis. Ga terug naar de basis met beslag in de finish Sand, boetseer hang- en sluitwerk in uw interieur met de kleur Clay, creëer een speelse look met de frisse groentint Leaf of geef uw interieur iets mysterieus met deurbeslag in de elegante Moss finish. Natuurlijk is het ook mogelijk om de vier finishes te combineren.

Bijzondere finish

De roestvrijstalen deurkrukken in de Urban Jungle collectie worden afgewerkt in een finish die net zo bijzonder is als het hang- en sluitwerk zelf. De Sand, Clay, Leaf en Moss tinten worden aangebracht door middel van een hoogwaardige poedercoating en fijnstructuur. De coating is UV- en kraswerend, kleurvast en daardoor zeer duurzaam.

Door uw beslag in topconditie te houden, geniet u langer van uw hang- en sluitwerk. Bekijk onze onderhoudspagina voor tips.