+31 577 - 46 23 07
menu

Ontdek GPF Entree deurbeslag bij uw Probin dealer

17 oktober 2019 Tags: Probin, dealer, samenwerking, GPF Entree

Het deurbeslag van GPF Entree vindt haar weg in tal van interieurs. De collectie bevat betaalbare deurkrukken in hoogwaardig RVS, desgewenst afgewerkt in trendy finishes. Van geborsteld RVS tot een poedercoating of PVD: door de ruime keus zet de deurklink haar persoonlijke signatuur onder uw interieur. Het geliefde deurbeslag ligt vanaf nu ook bij alle vestigingen van ijzerwarenvakhandel Probin.

Probin / Ten Hulscher wanddisplay

Goede samenwerking Probin en Ten Hulscher

In de afgelopen periode hebben Ten Hulscher-vertegenwoordigers Arjen van den Hoorn en Rik Boeve alle vestigingen van Probin bezocht en uitgerust met stijlvol GPF Entree deurbeslag in zwart en RVS. Dit betekent dat het GPF Entree beslag te vinden is in de maar liefst zeventien filialen van de ijzerwarenketen. Vertegenwoordiger Arjen: “We hebben goede contacten met de overkoepelende organisatie Transferro. Nadat er in diverse Probin-vestigingen al GPF deurbeslag verkocht werd, besloot de organisatie om het concept van GPF Entree uit te breiden naar alle vestigingen van Probin. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! De GPF presentatieborden boven de collectie zijn gepersonaliseerd met het logo van Probin, om de samenwerking extra te benadrukken. De combinatie van enthousiaste dealers en een goed product is geweldig – en motiveert onszelf bovendien om te blijven innoveren!”

De plus van GPF Entree deurbeslag

- De deurkruk zit vast op haar rozet, welke CNC gefreesd is.
- De GPF Entree collectie is samengesteld uit onze serie projectbeslag confom EN1906/3, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik (in woningbouw en utiliteitsbouw).
- Het materiaal is RVS 304 en bevat geen kunststof onderdelen.
- GPF Entree heeft een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
- Verkrijgbaar in acht hoogwaardige finishes: geborsteld RVS, zwart structuur, zwart egaal, wit structuur, wit egaal, antraciet structuur, PVD antraciet en PVD messing.

GPF Entree bij Probin