+31 577 - 46 23 07
menu

Buitendeurbeslag voor alle seizoenen

21 september 2022 Tags: RVS, gpf bouwbeslag, deurbeslag, buitendeurbeslag, gecoat

Met het invallen van de herfst staat het koudere seizoen weer voor de deur. Stormen, regenbuien en de eerste nachtvorst… alles wat buiten staat of hangt krijgt ervan langs. Het is daarom wel zo prettig om te weten dat u met uw buitendeurbeslag goed zit, omdat deze bestand is tegen weer en wind.

GPF ZwartWit buitendeurbeslag in weer en wind

GPF buitendeurbeslag in weer en wind

De aanschaf van buitendeurbeslag is een flinke investering. Het is daarom belangrijk dat u er altijd van op aan kunt, ongeacht het weertype. Het RVS (gecoate) veiligheidsbeslag van GPF bouwbeslag kunt u probleemloos buiten monteren. Of het nu vriest of tijdens een hittegolf: deze deurkrukken en -knoppen blijven een stabiele factor die helpen om uw woning te betreden. Dankzij de hoogwaardige poedercoatings van ons gecoate deurbeslag bent u verzekerd van jarenlange kleurvastheid en UV-bescherming. Bovendien is het een goede bescherming tegen corrosie. Of u nu kiest voor zwart, PVD of één van onze warme Anastasius kleuren: u geniet elk seizoen van een blikvanger op de deur!

Deurbeslag voor binnen en buiten

Naast het veiligheidsbuitendeurbeslag is ook het RVS (gecoate) binnendeurbeslag van GPF bestand tegen alle weersinvloeden. U kunt daarom probleemloos uw favoriete model monteren op elke binnendeur én op de achterdeur(en). Zo hebben alle deuren in huis dezelfde stijl. Houd er wel rekening mee dat u op uw buitendeuren gebruik maakt van veiligheidsrozetten of veiligheidsschilden, terwijl bij binnendeuren reguliere rozetten of schilden afdoende zijn. Zo maakt u het inbrekers niet te makkelijk en heeft u direct een SKG 3 sterren beveiliging op de deur. Die garandeert een inbraakwering van minstens vijf minuten. Ontdek ook het comfort en de duurzame keuze van weerbestendig deurbeslag van GPF bouwbeslag.