+31 577 - 46 23 07
menu

GPF0708.A4A Schuifdeurkom inbouw Champgane blend rechthoekig

  • Op voorraad
€ 85,00 Per stuk, incl. BTW

Champagne blend inbouw schuifdeurkom/greep rechthoekig (hxbxd) 100x50x40 mm.

Deze inbouw G-greep wordt ingefreesd in de kopse kant, zodat de schuifdeur helemaal in de wand kan schuiven.
Een schuifdeur met deze inbouw-kom kan volledig in de wand worden geschoven en met de greep aan de kopse kant weer open worden getrokken.

Beknopte specificaties
Finish Champagne blend
Kleur Champagne
RAL kleur -
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF0708A4000A Schuifdeurkom inbouw rechthoekig (hxbxd) 100x50x40 mm -
€ 85,00 stuk

Champagne blend is de lichtste kleur uit de Anastasius Collectie van GPF bouwbeslag. Een unieke, beige tint met een glimmertje – net zo sprankelend als een fles bubbels. De lichte kleur wordt gecreëerd middels een hoogwaardige metallic poedercoating met UV-bescherming, waardoor de finish kleurvast en duurzaam is.
Champagne blend


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.