+31 577 - 46 23 07
menu

Deurstopper verhogingsschijf Champagne blend GPF0731.A4

  • Op voorraad
€ 18,89 Per stuk, incl. BTW

Champagne blend verhogingsschijf t.b.v. GPF0730.A4 rond 10x64 mm

Beknopte specificaties
Finish Champagne blend
Kleur Champagne
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF0731A40000 Verhogingsschijf t.b.v. GPF0730.A4 rond 10x64 mm -
€ 18,89 stuk

Champagne blend is de lichtste kleur uit de Anastasius Collectie van GPF bouwbeslag. Een unieke, beige tint met een glimmertje – net zo sprankelend als een fles bubbels. De lichte kleur wordt gecreëerd middels een hoogwaardige metallic poedercoating met UV-bescherming, waardoor de finish kleurvast en duurzaam is.
Champagne blend


De Anastasius Collectie: champagne blend De Anastasius Collectie komt voort uit een samenwerking tussen koffie en deurkrukken. Letterlijk, want ons bedrijf is gevestigd in hetzelfde pand als Anastasius Grand Café. De warme kleuren die veel terugkomen in de horeca, hebben de makers van GPF bouwbeslag geïnspireerd tot het creëren van een unieke lijn deurbeslag in dezelfde sfeer. Als klap op de vuurpijl van de collectie is daar champagne blend: de lichtste kleur uit de serie. Net als een glaasje bubbels is deze finish sprankelend, omdat er gebruik wordt gemaakt van een metallic poedercoating. Proost!

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.