+31 577 - 46 23 07
menu

Deurstopper Dark blend GPF0724.A1

  • Op voorraad
€ 18,89 Per stuk, incl. BTW

Dark blend deurstopper rond 37,5x25 mm.

De kleur van koffie schijnt door in deze donkerste tint uit de Anastasius-collectie. Smaakvol in alle opzichten!
Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Dark blend
Kleur Donkerbruin
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF0724A10000 Deurstopper rond 37,5x25 mm -
€ 18,89 stuk

Producten met de bruine tint dark blend hebben een basis van RVS. De hoogwaardige poedercoating die op het metaal is aangebracht, is UV-werend en kleurvast. Dankzij de metallic toevoeging glinstert het deurbeslag subtiel in het zonlicht.
Dark blend


De Anastasius Collectie: dark blend
De Anastasius Collectie komt voort uit een samenwerking tussen koffie en deurkrukken. Letterlijk, want ons bedrijf is gevestigd in hetzelfde pand als Anastasius Grand Café. De warme kleuren die veel terugkomen in de horeca, hebben de makers van GPF bouwbeslag geïnspireerd tot het creëren van een unieke lijn deurbeslag in dezelfde sfeer. Dark blend is de donkerste telg uit deze collectie van vier kleuren. Beeld u de aanblik in van deze metallic bruintint, met daarbij de geur van versgemalen koffie: een combinatie van wereldformaat.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslagWilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.