+31 577 - 46 23 07
menu

GPF3045.A3 Mocca blend kruisknop Hipi op ronde rozet vast incl. knopvastzetter

  • Beperkte voorraad
€ 72,38 Per stuk, incl. BTW

Mocca blend kruisknop Hipi op ronde rozet, 50x6mm.

Beknopte specificaties
Finish Mocca blend
Kleur Lichtbruin
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF3045A30400-05 GPF3045.A3 Hipi kruisknop op ronde rozet Mocca blend, 50x6mm, vast incl. knopvastzetter -
€ 72,38 stuk

De bruin/beige kleur van de finish mocca blend is onderdeel van de Anastasius Collectie: een unieke samenwerking tussen horeca en hang- en sluitwerk. De mokkakleur ontstaat door een hoogwaardige poedercoating op het RVS deurbeslag aan te brengen. Dankzij de metallic coating zit er een kleine glimmer in het product.
Mocca blend


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.