+31 577 - 46 23 07
menu

GPF0900VRA2 Bronze Blend blinde rozet rond 53x6mm

  • Beperkte voorraad
€ 11,35 Per stuk, incl. BTW

U bedekt oude of overbodige gaten eenvoudig met een blinde rozet in Bronze blend. Dit ronde exemplaar heeft een afmeting van 53x6 mm. De bevestiging van de rozet is weggewerkt achter de cover.
10 jaar functionaliteitsgarantie.

Beknopte specificaties
Finish Bronze blend
Kleur Roodbruin
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF0900VR000A2 Blinde rozet rond 53x6mm -
€ 11,35 stuk

De bronzen kleur van de finish bronze blend wordt middels een poedercoating aangebracht op het basismateriaal roestvast staal. De metallic finish geeft een stijlvolle uitstraling aan het deurbeslag.
Bronze blend


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.