+31 577 - 46 23 07
menu

GPF100VRA4 Champagne blend L-model 19mm deurkruk op rozet 53x6mm

  • Op voorraad
€ 59,96 Per paar, incl. BTW

Champagne blend L-model 19 mm deurkruk op rozet 53x6 mm
10 jaar functionaliteitsgarantie.

Beknopte specificaties
Finish Champagne blend
Kleur Champagne
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF100VR0100A4 L-model 19 mm deurkruk op rozet 53x6 mm -
€ 59,96 paar

Champagne blend is de lichtste kleur uit de Anastasius Collectie van GPF bouwbeslag. Een unieke, beige tint met een glimmertje – net zo sprankelend als een fles bubbels. De lichte kleur wordt gecreëerd middels een hoogwaardige metallic poedercoating met UV-bescherming, waardoor de finish kleurvast en duurzaam is.
Champagne blend


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.