+31 577 - 46 23 07
menu


Bij ARVI product schrijven wij veel teksten voor onze klanten. Van inspirerende verhalen tot uitdagende verkoopteksten. En van duidelijke persberichten tot logische handleidingen. Om aan de grote vraag naar content te blijven voldoen zoeken wij een:

Content Schrijver (40 uur)

De content gaat in de meeste gevallen over (technische) producten gekoppeld aan onderwerpen als wonen, interieur & lifestyle. De teksten worden vooral online ingezet en dienen daarom, naast vlot leesbaar, ook zoekmachine geoptimaliseerd te zijn voor maximale conversie.

Jij hebt vanzelfsprekend uitstekende communicatieve vaardigheden en schrijft foutloos Nederlands. Je hebt minimaal een MBO opleiding gevolgd in de redactionele hoek of aantoonbaar ruime ervaring met schrijven.

Als Content Schrijver ben jij je altijd bewust van nieuwe informatie en onderwerpen die goed kunnen uitpakken voor onze klanten. Je initieert nieuwe content en verbetert de totale informatievoorziening van onze klanten doorlopend.

Jij ziet elk schrijfonderwerp als een uitdaging. Bij een onderwerp waar je nog niet veel van af weet duik je in de materie en weet je ook de kennis van anderen duidelijk te verwoorden. Met gemak verplaats jij je keer op keer in de behoefte van de lezers.

Wij bieden:

Solliciteren?

Mail je motivatie en CV naar: hey@arvi.nl t.n.v. Ariea ten Hulscher.
Voor vragen: Ariea ten Hulscher, telefoonnummer: 0577 – 46 12 63

ARVI product bv
Speulderweg 38-40
3886 LB Garderen
www.arvi.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.