+31 577 - 46 23 07
menu


Wij zijn ARVI product bv: een creatief bureau, gespecialiseerd in communicatie, design en web. Met veel passie zetten we ons in voor onze klanten. We helpen hen vanuit ons bedrijfspand in Garderen om hun communicatie, het design van hun producten en de gebruiksvriendelijkheid van hun websites naar een hoger plan te trekken. Als team zijn we daarin op elkaar ingespeeld, maar er is altijd ruimte voor meer geniale ideeën!

Daarom zoeken wij een

Stagiair Grafische Vormgeving (40 uur)

die ons tijdelijk komt versterken en met zijn/haar originele kijk ervoor zorgt dat onze klanten nog beter bediend worden.

Volg jij een relevante HBO-studie en ben je op zoek naar een leuk bedrijf voor jouw afstudeerstage? Heb je behoorlijke kennis van Photoshop, InDesign en Illustrator? Ben je enthousiast en kun je uitstekend zelfstandig werken aan jouw afstudeeropdracht? Wij bieden je een leuke stageplaats bij ons communicatiebureau. Jouw afstudeeropdracht heeft betrekking op ons bedrijf of op (één van) onze klanten en draagt bij aan een optimalisering van onze websites, nieuwsbrieven, brochures en huisstijl.

Reageren

Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw motivatie en CV dan naar directie@tenhulscher.nl. Geef ook aan in welke periode je stage kunt lopen.