+31 577 - 46 23 07
menu

3008 schuifdeurkom chroom

  • Tijdelijk uitverkocht
€ 38,73 Per stuk, incl. BTW

Chrome schuifdeurkom 130x37x16 mm

Beknopte specificaties
Finish Chroom
Kleur Grijs
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
TH5300820130 Schuifdeurkom 130x37x16 mm -
€ 38,73 stuk

Mandelli levert design deurkrukken, of u nu kiest voor strakke vormen of een elegante swing! Dit product in chroom is elegant en chic, als een feestje voor uw interieur.
Chroom


De charme en kwaliteit van Mandelli spat van haar deur- en meubelbeslag af! Het merk voert met trots het logo ‘100% made in Italy’: van begin tot eind wordt de productie in Italië uitgevoerd. Kenmerkend voor Mandelli is dat zij al hun producten maken op basis van messing, waarna uit een ruim palet van finishes een keuze gemaakt kan worden voor de kleur en afwerking. Lees meer.
Mandelli Mandelli


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten