+31 577 - 46 23 07
menu

GPF6351.66 paumelle

  • Op voorraad
€ 30,14 Per stuk, incl. BTW

Wit egaal paumelle 89x96 mm DIN LS ronde hoek.

Specificaties
Draagvermogen (bij twee stuks) 80 kg.
Voorzien van een hardstalen kogel.

Beknopte specificaties
Finish Wit egaal
Kleur Wit
RAL kleur RAL 9016
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF635166500 Paumelle 89x96 mm wit egaal DIN LS ronde hoek -
€ 30,14 stuk

GPF6351.66 paumelle met AS0900 blikje verf
€ 34,35

incl. BTW


Weelderig wit! Het basismateriaal van dit product is RVS, afgewerkt met een hoogwaardige, witte poedercoating met UV-wering. Door het gladde oppervlak is het product gemakkelijk te reinigen.
Wit egaal


GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.