+31 577 - 46 23 07
menu

Ontdek de Zika deurkruk in zwart

27 oktober 2022 Tags: zwart, deurkruk, deurbeslag, deurklink, Zika

Deurkruk Zika is amper geïntroduceerd of er is al een nieuwe, schitterende uitbreiding beschikbaar. Binnenkort is ook een zwarte variant van deze bijzondere deurklink verkrijgbaar. Geniet van de moderne uitstraling van dit nieuwe model, maar dan met een karakteristieke zwarte uitstraling.

Interieur met de Zika zwart

Deurkruk Zika combineren met GPF deurbeslag

Elke ruimte verdient zijn eigen stijl. Of je nu kiest voor sportief RVS in de hal en warme Anastasius-tinten in huis: het is belangrijk dat de sfeer van een ruimte doorgetrokken wordt tot in de details. Met het assortiment van GPF Bouwbeslag kunt u dit zelf combineren. Wilt u aan de ene zijde van de deur een zwarte Zika op rozet plaatsen, terwijl aan de andere zijde een jaren ’30 deurkruk op schild beter tot zijn recht komt? Geen probleem! Mix & match alle GPF-producten zoals u deze het liefste wilt. Zo wordt u de designer van uw eigen interieur.

GPF Zika zwart: binnenkort beschikbaar

Ziet u dit smallere broertje van onze hardloper Zaki wel zitten voor uw interieur? De modellen in RVS zijn al verkrijgbaar. Binnenkort wordt dit uitgebreid met de Zika in zwarte finish. Bezoek uw plaatselijke dealer of neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie!