+31 577 - 46 23 07
menu

KP1401 cilinderrozet 50mm antiek messing

  • Beperkte voorraad
€ 33,25 Per stuk, incl. BTW

Een cilinderrozet is de perfecte omlijsting van uw cilinder. Deze variant heeft een diameter van 50 mm en is uitgevoerd in antiek messing. De bevestiging van de rozet blijft zichtbaar.

Let op: deze cilinderrozet is niet inbraakwerend en daarom niet geschikt voor buitendeuren.

Beknopte specificaties
Finish Antiek messing
Kleur Geel
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
TH6140133050 Cilinderrozet rond 50mm -
€ 33,25 stuk

Antiek messing speelt met het licht! Zijn verrassende, unieke structuur is schitterend om te zien en een echte toevoeging voor uw interieur. Gemaakt op ambachtelijke wijze in de fabriek van het Engelse Kirkpatrick.
Antiek messing


Kirkpatrick is leverancier van smeedijzeren bouwbeslag van hoogwaardige kwaliteit. Het Engelse bedrijf opereert vanuit hun ijzergieterij in Walsall. Sinds 1855 is Kirkpatrick specialist in het vervaardigen van authentiek beslag met een landelijk karakter. De producten – van deurkruk tot duimheng en van jashaak tot espagnolet – worden geproduceerd middels de Greensand gietmethode. Lees meer.
Kirkpatrick Kirkpatrick


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.Gerelateerde producten