+31 577 - 46 23 07
menu

KP1173 jashaak

  • Op voorraad
€ 30,29 Per stuk, incl. BTW

Antiek messing jashaak

Beknopte specificaties
Finish Antiek messing
Kleur Geel
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
TH6117333050 Jashaak 50 mm -
€ 30,29 stuk

Antiek messing speelt met het licht! Zijn verrassende, unieke structuur is schitterend om te zien en een echte toevoeging voor uw interieur. Gemaakt op ambachtelijke wijze in de fabriek van het Engelse Kirkpatrick.
Antiek messing


Kirkpatrick is leverancier van smeedijzeren bouwbeslag van hoogwaardige kwaliteit. Het Engelse bedrijf opereert vanuit hun ijzergieterij in Walsall. Sinds 1855 is Kirkpatrick specialist in het vervaardigen van authentiek beslag met een landelijk karakter. De producten – van deurkruk tot duimheng en van jashaak tot espagnolet – worden geproduceerd middels de Greensand gietmethode. Lees meer.
Kirkpatrick Kirkpatrick


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.