+31 577 - 46 23 07
menu

101 deurklopper

  • Tijdelijk uitverkocht
€ 247,06 Per stuk, incl. BTW

PVD messing satin deurklopper 140x115mm

Beknopte specificaties
Finish PVD mat messing
Kleur Geel
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
TH5101406144 Deurklopper 140x115mm -
€ 247,06 stuk

PVD messing is onderdeel van het PVD-programma van GPF bouwbeslag. Op het basismateriaal van RVS wordt de finish PVD aangebracht. Dit gebeurt middels een proces van opdamping. De schitterende messingkleur is bestand tegen weersinvloeden en intensief gebruik.
PVD mat messing


De charme en kwaliteit van Mandelli spat van haar deur- en meubelbeslag af! Het merk voert met trots het logo ‘100% made in Italy’: van begin tot eind wordt de productie in Italië uitgevoerd. Kenmerkend voor Mandelli is dat zij al hun producten maken op basis van messing, waarna uit een ruim palet van finishes een keuze gemaakt kan worden voor de kleur en afwerking. Lees meer.
Mandelli Mandelli


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.