+31 577 - 46 23 07
menu

GPF1000.A2 Aka Bronze blend deurkruk

  • Op voorraad
€ 52,37 Per paar, incl. BTW

Bronze blend Aka L-model 19 mm deurkruk

Een unieke, bronskleurige tint met metallic details. Dat is finish bronze blend uit de Anastasius collectie!
Lees meer

Beknopte specificaties
Finish Bronze blend
Kleur Roodbruin
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties Verkoopinformatie

Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Prijs Eenheid
GPF1000A20100 Aka L-model 19 mm deurkruk -
€ 52,37 paar

GPF1000.A2 Aka Bronze blend deurkruk met GPF1100.A2 rozet 50x8 mm Bronze blend
€ 84,28

incl. BTW

GPF1000.A2 Aka Bronze blend deurkruk met GPF1102.A2 rozet 50x50x8 mm Bronze blend
€ 96,14

incl. BTW

GPF1000.A2 Aka Bronze blend deurkruk met GPF1105.A2 rozet 50x6 mm Bronze blend
€ 90,64

incl. BTW


De bronzen kleur van de finish bronze blend wordt middels een poedercoating aangebracht op het basismateriaal roestvast staal. De metallic finish geeft een stijlvolle uitstraling aan het deurbeslag.
Bronze blend


De Anastasius Collectie: bronze blend
De Anastasius Collectie komt voort uit een samenwerking tussen koffie en deurkrukken. Letterlijk, want ons bedrijf is gevestigd in hetzelfde pand als Anastasius Grand Café. De warme kleuren die veel terugkomen in de horeca, hebben de makers van GPF bouwbeslag geïnspireerd tot het creëren van een unieke lijn deurbeslag in dezelfde sfeer. Bronze blend heeft die schitterende, bronzen gloed waar de kleur zo geliefd om is. De sfeer van een grand café – mét een vleugje glim door de metallic toevoeging – vastgelegd in kwalitatief deurbeslag.

GPF bouwbeslag is het private label van Ten Hulscher bv. Het merk staat voor hoge kwaliteit hang- en sluitwerk en een groot assortiment deur-, raam- en meubelbeslag. Ook voor accessoires zoals kapstokhaken en pictogrammen bent u bij GPF bouwbeslag aan het juiste adres. Het merendeel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS, desgewenst met een hoogwaardige poedercoating. Daarnaast verkoopt GPF bouwbeslag producten in aluminium en smeedijzer. Lees meer.
GPF bouwbeslag GPF bouwbeslag


Wilt u de levensduur van uw gekochte product(en) bevorderen? Zorg dan voor regelmatig, goed onderhoud! Onze producten zijn ontworpen om intensief te gebruiken, maar licht onderhoud is altijd noodzakelijk. Hoe vaak dit onderhoud plaats moet vinden, hangt onder andere af van het klimaat waarin het product zich bevindt. Kies op onze pagina met onderhoudsinformatie de finish die op uw product van toepassing is en lees hoe u deze in optimale staat kunt houden.