+31 577 - 46 23 07
menu

Sleutels

Een cilinderslot wordt in veruit de meeste gevallen bediend met een sleutel. Bestel hier passende sleutels voor uw GPF cilinder. Sleutels komen altijd van pas en met voldoende exemplaren krijgen al uw gezinsleden en huisgenoten ook toegang tot uw pand. De sleutels zijn gelijksluitend te bestellen, zodat u aan één sleutel genoeg heeft om alle cilindersloten in huis te bedienen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sleutel bijmaken

Een sleutel bijmaken van onze serie GPF cilinders verloopt via Ten Hulscher. Zij hebben direct contact met de leverancier van deze cilinders en kunnen daarom gemakkelijk en snel de juiste exemplaren voor u bijbestellen. Dankzij het gepatenteerde profiel in de sleutel kan deze niet bijgemaakt worden bij een sleutelmaker of ijzerwarenvakhandel.

Uitwisselbare sleutel voor elke cilinder

Uniek aan de GPF cilinder is de mogelijkheid om dezelfde sleutel te gebruiken voor cilinders uit verschillende klassen inbraakwerendheid. Of deze nu een hoge inbraakvertraging biedt of slechts gering, dankzij het innovatieve sleutelprofiel past dezelfde sleutel in beide typen cilinders. U kunt onze SKG 0, 2 en 3 sterren cilindersloten daarom gemakkelijk door elkaar heen gebruiken in combinatie met één sleutel.